';

Cappellacci all’astice in pasta dorata

Image module
Ingredienti
  • 500 gr di cappellacci all’astice
  • olio extra vergine di oliva
  • n.1 Astice
  • Prezzemolo
Sfoglia al nero di Seppia con scaglie d’oro. Ripieno: Astice, papata, sale, pepe e dragoncello
15 min
Facile
4 persone

Adagiare i cappellacci cotti su un piatto, condire con un filo di olio extra vergine di oliva e prezzemolo tritato. Aggiungere a piacere un astice come guarnizione

ENGLISH VERSION

Lobster Cappellacci

(Pasta made from durum wheat flour in golden pasta)
Black sepia pasta with golden flakes
Filling: lobster, potatoe, salt, pepper and tarragon

Ingredients for 4 people
500g cooked lobster cappellacci, extra verging olive oil, lobster and parsley.

Position the cappellacci on a plate, drizzle with a little extra vergin olive oil, and sprinkle with some minced parsley. Add a lobster to decorate

The cappellacci shoul cooked for 4/5 min.